Jag hade bestämt mig att i år ska jag lägga lite pengar på workshops. Den första jag kom att tänka på var att lära mig lite mer om ljussättning. Framför allt utnyttja dagsljus från fönster och speedlight blixtar. Sagt och gjort så bokade jag en workshop ned en fotograf som är grymt duktig på bröllopsbilder och jobbar mycket med sin ljrsättning.
Jag satt mig i bilen och åkte dom 54 mil för att kunna gå på workshopen. Inget beslut jag ångrar idag. Otroligt värdefullt och inspirerande dag. Teori blandat med fotografering av ett brud par.

Stort tack till Benny Ottosson som höll en en bra genomförd utbildning. Tack till bröllopsparet som fick står ut med det mesta från mig och Benny:)
Rekommendera starkt denna utbildning och jag kommer ta mer workshops från Benny i framtiden.

Här kommer lite urval av bilderna från workshopen som jag tog.

[envira-gallery id=”12271″]