Hej.det är jag som är Mats Lindkvist!

Söker du en inspirerande och nytänkande fotograf har du hittat rätt! Jag är en porträtt- och bröllopsfotograf som bor i Nyköping, men som har hela Sverige som min arbetsplats.

Så började det

Jag fick min första kamera som 8-åring och har studerat fotografi både på College i USA och på flera svenska utbildningar. Jag började min karriär som reklam- och modefotograf 2004, men har sedan dess inriktat mig allt mer på bröllopsfotografering och porträtt.

Min bildstil

Att fotografera erat bröllop som ett arbete är ett stort privilegium. Bröllopsfoton är något ni ska glädjas åt resten av era liv. Det ligger ett stort ansvar på mig som fotograf för att få eran dag så bra som möjligt, och för att ni ska bli så nöjda som möjligt. Brukar säga att det är en ära att få fotografera eran finsate dag.

Att välja rätt bröllopsfotograf

Att som fotograf få föreviga två människors bröllopsdag är både ett stort privilegium och en stor ära. Bilderna betyder så otroligt mycket i flera år efteråt, och det är kul att få vara med att bidra till att dagen blir så perfekt som möjligt.Alla fotografer har sin egen stil och sitt egna sätt att redigera bilderna. Det är därför viktigt att ni väljer en fotograf vars stil passar er. I mitt galleri kan ni se exempel på mitt arbete och vilken typ av bilder ni kan förvänta er om ni väljer mig. Kontakta gärna mig om ni har några frågor om motiv, plats eller har några andra funderingar.

Komplett leverans

Alla bilder som jag levererar till dig som kund är redigerade. Vid en fotografering tas enstor mängd bilder och jag väljer därefter ut de bästa bilderna och förändrar färg, kontrast, skärpa med mera för att uppnå ett perfekt resultat.

Jag vill veta mer om er

Mitt mål är att varje fotografering att kännas personlig och jag kommer därför vilja veta mer om era planer och idéer för bröllopsdagen. Så tveka inte att kontakta mig om ni har några frågor eller vill veta eller träffas för att prata mer om er stora dag.