Hur går en bröllopsfotografering till

Vad glad jag blir att ni har valt mig som er bröllopsfotograf!

Mats-bröllopsfotograf

Bröllopsfotografering

Vi träffas i god tid innan er stora dag för att lära känna varandra lite bättre och för att jag ska få veta mer om era tankar, förväntningar och önskemål. Vi går då även igenom offert och avtal. När vi närmar oss bröllopsdagen besöker jag kyrkan och platsen för fotograferingen för att förbereda mig.

Porträttbilder

De flesta väljer att ta porträttbilder före bröllopsceremonin. Det tar ca 60-120 minuter att ta porträttbilderna så det är viktigt med bra planering för att slippa onödig stress.

Vigselbilder

Förbered vigselförättaren om att ni kommer att ha en fotograf på plats. Ni får då reda på om det finns några speciella regler att förhålla sig till. Jag gör allt jag kan för att inte märkas under vigseln men kameran kan låta lite.

Festen

När ni anländer till festlokalen är jag redan på plats för att fotografera lokal, dukning, gäster och andra detaljer. Under själva middagen fortsätter mitt uppdrag med att föreviga er, era gäster, bröllopstårtan och givetvis er första dans som gifta.

Bildleverans

Ni är förmodligen redan på bröllopsresa när mitt största jobba inleds: att gå igenom alla bilder som tagits. Efter att urvalet är färdigt och bilderna har redigerats får ni en länk där ni kan se på de utvalda bilderna. Efter ert godkännande skickas bilderna till tryck och några av dem publiceras på min hemsida så att fler får ta del av de fina bilderna från er stora dag.Att vara bröllopsfotograf innebär en hel del jobb, men det är fantastiskt kul. Vill ni boka så tänk på att vara ute i god tid. Alla priser och olika paket hittar ni här.

Med detta vill jag bara säga att det är en hel del jobb att vara bröllopsfotograf, men riktigt kul är det:) Jag vill gärna sammanfatta denna artikel med en sammanfattning

Nu vet ni lite grann om min bildstil.Fundera lite på hur ni vill att bilderna ska berättas.Planera eran dag ordentligt så jag hinner med att fotografera det olika bild momenten.Lita på att jag gör ett bra jobb. Det är eran dag så njut:)Var ute i god tid när ni ska boka mig. Särskilt under högsäsong är det mycket inbokat på helgerna.