Jag får frågan ganska ofta om jag minns alla bröllop jag har fotograferat. Kan säga att så är nog fallet. Minns med glädje dom bröllop som har varit en stor del av, bild mässigt:)
Detta bröllop för Caroline och Jimmy var inget undantag. Vigsel skulle hållas i Alla Helgona kyrka i Nyköping. Bruden och far kom inåkande med en Jaguar från 1950-talet som det enbart finns 2 exemplar av. När dörrarna slogs upp i kyrkan för den förväntansfulla brudgummen (och resten av ”publiken”) så går det nästan alltid sus. Bruden är alltid vacker men blir ännu vackrare med sin far som eskorterar henne till brudgummen.
 
Efter ceremonin var det fotografering för barnen, tärnor och bestman vid Prosten Phills gård. Sen bar det i väg för mig och brudparet till Stjärnholm.
Vi hade jätte roligt och klarade så när utan regn. Mycket skratt och glädje som förevigas på bild.
 
Tack för att jag fick fotografera er och vara en del av erat liv.
fotograf Mats Lindkvist
[envira-gallery id=”12565″]