Dagen började med att det regnade konstant. Tänkte att nu får vi stå under ett träd och fotografera. När jag körde ut till Tullgarns slott (mellan Vagnhärad och Trosa i Södermanland) så stod regnet som spön i backen. MEN det var som himlen öppnade sig när brudparet kom och i skulle fotografera. Vi hade jätte kul och inte en droppa kom på oss när vi fotograferade bröllops porträtten. Till och med på vigsel som skedde vid bryggan vid slottet så kom det inte en droppe. När vi var klara drog det in stora mörka moln och det började förstårs regna. Ska tilläggas när jag sprang till bilen fick jag syn på en annan fotograf som stod under ett träd med brudparet. Tyckte lite synd om dom men glad att jag haft sån tur.

 Tack för att jag fick fotografera eran fina dag. Många fina bilder och skratt.

[envira-gallery id=”12002″]