Idag var det ett bröllop som jag skulle fotografera i närområdet. Närmare bestämt Nävekvarn. Porträtt bilderna skulle tas vid havet och vid vackra naturområden runt om Nävekvarn. När vi var klara skulle brudparet ha sin vigsel på en av öarna intill gästhamnen i Nävekvarn. Bröllopsparet kom med båt till vigsel. Vädret var strålande sol och lite vind. Efter vigsel fick gästerna bege sig till Folkets park där festen skulle äga rum. Jag skulle låna brudparet en liten stund till:)
 
När vi var klara hade jag fått tydliga instruktioner från toastmadame att dom skulle själva gå upp till Folkets park. Gästerna stod uppradade intill uppgången till festlokalen när brudparet kom skuttande:) Ris fyllde himlen när brudparet tågade förbi gästerna.
Efter mingel och kramkalas var det dags att sätta sig för middagsbuffé. Under den här tiden är det lite lugnare för mig. Då hinner jag få en bit mat samt titta över lite bilder som jag har tagit under dagen. Många fina tal och ett särskilts tal som jag kommer ihåg är ett från brudgummens pappa. När Brudgummen var på en Green day konstart 2006 (jag var där) så fick han komma upp på scen och sjunga en låt med Bille Joe Armstrong. Av alla tusen som var där drog dom upp just min son sa brudgummens pappa:)
Runt småtimmarna utlovades det dans för brudparet. Inledde med klassisk dans som helt plötsligt utbröt i ett inövat nummer från brudparet. Det var alla stilar från Iron maiden till  
Dirty dancing. Tack för att jag fick se och fotografera detta inövade nummer som uppskattades väldigt mycket bland gästerna.
 
Tack för att jag fick vara med och föreviga eran fantastiska dag och kväll:)
fotograf Mats Lindkvist

 

 

 
[envira-gallery id=”12713″]